I can’t take one more sleepless night

Vart i stallet oc fixxat på kvällen, gett dem kvällsmat å mockat å så! Nu blir det sova strax, ska upu tidigt.
Imorgon ska jag ge hästarna mat kl 8, sedan fixxa allt i stallet + rida. Hem å duscha osv fixxa mig, åka iväg igen å ge hästarna lunch vid 3. Sedan vidare till jobbet 16-22. Chill, bara att ja måste sova, har knappt sovit något denna veckan.

Högskoleprov och kaos i huvudet

Idag var planerna att göra högskoleprovet, men det blir så fan aldrig som man planerar. Ställde klockan på 6, vakna å skulle gå upp, somnade tydligen men tur hade jag, vaknade 20 min innan ja va tvungen att åka.. Så de blev att slänga på sig kläder köka å åka typ. Sen åker jag på världens jävla huvudvärk, som höll i sig hela tiden. Orkar man sitta å skriva prov i 5 timmar då? Egentligen inte, bara att bita ihop å gjorde mitt bästa.. Suuuccck :)!
Hade tänkt rida, men nja. Min skalle bankar så fort jag rör ögonen typ. Knappast att ja hoppar upp på en pigg piggelin ponny som inte blivit riden på ett antal dagar när ja känner mig svimfärdig.. Blir å rida imorrn istället :)

Detta är en sån man inte kan sluta skratta åt..

Haha det fulla fanskapet

If you tossed all I gave you in the trash, you can catch your own fucking grenade.


Jag i mitt framtidsyrke? Gör folk psykiskt sjuka haha ;)


Kall morgon..

..I Göteborg idag! Under 5 gradersgränsen. Idag ska jag jobba 7.30-16. Sedan blir det plugga all day igen, sköönt de är bara idag å imorgon sedan blir de lite lugnare iaf, då har ja tid å rida igen på dagarna ;)
Imorgon ska ja upp tidigt å göra högskoleprovet från typ 8-16.30 eller nått. Därefter ska jag rida! :D Söndag ska jag ge hästarna mat kl 8 och kl 3. Chill å lugn helg. Har hand om en exta häst hela helgen med :)

they say a person needs just three things to be truly happy in this world:

someone to love, something to do, and something to hope for.

Everyone has an asshole friend, if you dont, well, you are the asshole.


Beslutsångest

Kan inte bestämma mig för vilka av dessa 2 par skor jag ska köpa, kommer väl sluta med att man köper båda två istället haha :/
US Polo 599 kr
Fred Perry 650kr
Heeelp me?

Dag 10 - Mitt favoritprogram och varför

2 and a half men (Charlie avsnitten) och Criminal Minds, det behövs ingen "varför" förklaring, de är helt enkelt bara bäst♥

Tycka synd om mig själv dagen


Dag 9 - Detta är jag beroende av

Min familj. Mina vänner. Min hund. Min häst. Har jag detta så behöver jag inget annat♥
Kan bju på lite goa bilder för det.
Observera att vissa bilderna är allt ifrån 1v-flera år gamla

Har verkligen kört fast

I denna tentan. Sitter och stirrar på skärmen i evighter och vet inte hur jag ska få ner tankarna i ord. Störande när man vet vad man vill skriva me inte kan formulera sig, visst om det var uppgifter att skriva om, de e lätt, men alla hela 10 000 ord ska vara en diskussion och i denna ska man få fram de läraren frågar om. Jåbbit!

Plugg

Nu blir det tentaskrivande resten av kvällen/natten. Just denna veckan när jag besämt mig för att fokusera på plugget hela veckan och bara jobba på fredag, det är då det finns hur mycket jobb som helst, mån-fre, why?
Aja, nu blir det att sjunka ner i psykoanalysen, den analytiska psykologin och holismen. Ska bli en smart tjej.

Business

Precis vart å sålt min Zaldi sadel, skönt att bli av med den.
Nu är det bara ett Pessoa schabrak till salu, någon som vill ha?
Aldrig användt, nypris 500 pengar, mitt pris 200+frakt
Komeaan, köpte fel storlek! :o
Mina assnygga ridbyor, inte till salu men funderar på att köpa ett par till sådana fast en annan färg, blåa?
Hett som faen

Lång natt

Natten har varit lång. Var hyper pigg och kunde inte sova. Så jag pluggade istället :) Somnade strax innan kl 6 haha. Först funderade jag på om jag verkligen skulle gå å lägga mig eftersom jag inte ens va trött, men gick å la mig ändå åh å ja skulle vart uppe istället :( Nu e jag bara ännu tröttare för att jag sov.. Aja, whaaat too doo ? :)
Håller på å tvättar, duktig chey. Ska kolla på slutet av en föreläsning i en å en halv timme ca innan jag åker till stallet.
Såhär kommer jag springa runt idag i mina assnygga ridkläder =)

Words are the most dangerous weapons we possess

Bullshit och falska rykten, det är fan det vi tjejer gör bäst. Förstår inte hur vi orkar med varandra och förstår verkligen inte hur killar orkar med oss. Finns inget värre och jag erkänner det själv :p Så jävla respektlösa är vi, respektlöst att snacka bakom ryggen på varandra. Vi hugger varandra i ryggen, sprider falska rykten och allt möjligt. Vi är maskiner som spottar ut skit, om allt och alla hela tiden, både medvetet och omedvetet. Har sett så många falla pga rykten, så många sårade. Ett tag var jag också sån att jag tog åt mig när man hörde något eller när någon smutskastade en. Men sedan slutade jag bry mig, å då tycker man bara synd om dem, att de har så dåligt självföretroende att de måste trycka ner andra för att höja sin. Ni borde söka hjälp :)
Men man ska tänka på en sak, det är alltid dem som vet minst om dig som har mest att säga. Orka bry sig om dem lixom. Ofta handlar allt om avundsjuka, och det är den bästa komplimangen du kan få. Folk som försöker trycka ner dig ser dig antaligen som ett hot, om någon försöker trycka ner dig betyder ju det att du står över dom. Det bästa är att helt enkelt inte bry sig. Everything is better when you don't give a fuck. Ta aldrig emot skit du inte förtjänar.
En sak som är det mest respektlösa är när folk skriver ut saker på internet eller snackar bakom ryggen. Så jävla falskt och fegt, framförallt fegt. Är man inte modig nog att framföra sina åsikter face-to-face med personen, så ska man inte vara feg nog att snacka skit. Och en sak till, folk snackar så mycket dem inte vet något om, bara för att dem har hört det av andra. Så historien börjar hos en person är aldrig samma som den slutar hos den andre. Ju fler personer de går igenom ju mer ändrad blir historien för folk uppfattar saker och ting på olika sätt. Så om du har någonting att säga till MIG så; Come on hun, be a real lady & say it to my face. Så jävla trött på hur folk beter sig!! ( Och nej, det är inget som har hänt, bara allmänt, tankar osv lixom)
come on hun,
be a real lady & say it to my facecome on hun,be a real lady & say it to my face

He only comes to me in my dreams, so sleep becomes addicting.


Sol, strand, drinkar och goa skratt!

Åh, jag vill utomlands nu! :) Förra sommaren var jag och Marcus i Mallorca en vecka, vi planerar att åka utomlands även denna sommaren. Hoppas det blir så!
Är det någon där ute som vart utomlands på sommaren och kan tipsa om något bra ställe kanske? :)











Varför?

Varför säger man att ett gott skratt förlänger livet, när tiden går fort när man har roligt?
Min älskade pärla♥

No shit


Gödmorning!

Vaknade för några timmar sedan, så har redan hunnit fixxa lite saker :) Natten var jobbig, fick släppa ut Trixie 2 ggr, hon gjorde ner sig på golvet ytterligare 2 ggr och halv 7 och halv 8 fick jag släppa ut henne i panik, något stämmer inte! Kanske kräksjukan? Hon ligger fortfarande och sover lixom och har noll aptit. Blir de inte bättre efter idag får jag kolla upp det. Nog pratat om bajs å spyor på bloggen nu haha ;)
Finns inte så mycket att berätta om mina dagar nu, för de är helt händelselösa och samma sak om och om igen. Idag blir det plugg hela dagen, ska läsa ut den 6'e boken och fortsätta skriva på hemtentan, den är väldigt omfattande. Läser ju psykologi så det är inte att skriva ren fakta, man måste tänka mycket själv och ibland dröjer det innan man förstår hur man ska tänka.. Känner mig lika smart som en guldfisk utan hjärna ibland.
Ska iallafall rida idag, och försöka även imorgon å på onsdag ifall jag måste lägga ridningen åt sidan några dagar sedan i slutet. Sandra! Se detta som ett rop på hjälp haha (a) Om du har tid att rida någon dag denna veckan får du gärna göra det ;) Tihi!♥
Nu ska jag sjunka ner i psykologins värld i 3 timmar, sedan blir det stalltime, efter det blir det föreläsning i 3 timmar. Hoppas att ni får en bra dag iallafall♥

Du skrattar åt mig för att jag är annorlunda. Jag skrattar åt dig för du är precis som alla andra.


Söndags humor


Today!

Åkte och köpte en ny bädd till Trixie idag, phu, ut med den gamla! Hon vart lika nöjd som matte iaf! ;)

Starlight va hel tookig idag killen, var as kul att rida! Som en tickande klocka, småsprång i luften, små bockningar här och där haha. Kände hur han drog ihop sig, så samlade honom och satte han i ett läge där han fick jobba ist för att explodera och så svarade han med att lite surt kicka bakåt haha! Det är sådana dagar som man bara sitter och skrattar åt honom, söten! :p
Min fina!
Trixies nya bädd.
Gått runt osminkad och sliten idag, men det får man. Ibland.

Haha gammal, men tröttnar aldrig på den. Huuuur sööt?


God Jävla Morgon

Min morgon har inte vart bra.. blir så jävla less! Vaknade av att min hund satt framför mig och skakade som en jävla vibrator, kollar runt, då har hon spytt ner hela jävla sängen, spytt på golvet, i sin egen bädd, mattan förstörd, gardinerna nej gojjsade å sen har hon trampat i spyorna så det var tassavtryck över hela golvet me spyor.. love life! Whaaat too doo lixom! Slängde ut mattan och bädden, de åker i soporna, visst kan tvätta det men nej tack, de sakerna kommer ALDRIG in i mitt rum igen. Är mer en sån person som slänger å köper nytt när något är smutsigt eller så. Tvättat madrassen å hängt ut den iaf då lakanet tog de värsta smällarna haha.. Asså as äckligt. Tvättat golvet 5 ggr nu, räcker nog. Tättat hunden med så mycket schampo att hon var ett stort lödder moln.. Phyy!
Nu är det min tur att duscha, sedan ska jag sätta mig ute i solen en timme å plugga innan jag drar till stallet. Efter stallet blir det raka vägen till rusta och köpa nu bädd, får se om det blir en ny matta eller om jag väntar med det. Verkar som att hon har ganska känslig mage för hon spyr rätt ofta, kanske inte värt att lägga ut en ny matta på golvet medans hon är valp.. får se!
Jag älskar dig ändå..<3

Say whoot!?

De säger att man föds som original men dör som kopior. Det tycker jag är konstigt måste bara säga det, skulle vilja säga tvärtom. Alla föds som ett oskrivet papper, alla lika ofärdiga psykiskt och med samma överlevnads instinkter. Med tiden utvecklar vi egna uppfattningar och upplevelser som formar oss som personer, ingen blir likadan som någon annan, alla utvecklas i en av miljontals olika livsbanor. Därför tycker jag att när vi föds är vi kopior, alla är samma men när vi blir äldre är vi original, brukar man inte se de gamla så? Som original? Såå..
- Vi föds som kopior och dör som original.

Tack å heej.


Inte längre en kopia men ännu inte heller ett original.

Hahaha asså jag har så sjuukt torr humor!


Lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: Igår? Kebabtallriken som jag o Pappsen äter varje Fredag?
Vad gjorde du kl 08 i morse? Satt vid datorn och kollade på tv.
Vad gjorde du för 15 min sedan? Pratade med Mamsen i telefon
Det sista du sa högt? Vad sa hon då?
Det senaste någon sa till dig: Emilia ringde sist jag var på hockey.
Vad har du druckit idag? Coca Cola och vatten.
Vad var det senaste du åt? Pizzabit för några timmar sen.
Vad var det senaste du köpte? Frukost till mig o herr Sambo-Gunde.
Vad är det för färg på din ytterdörr? Öh.. grön tror jag?
Vad är det för väder hos dig nu? Det är kväll.. dvs. svart ute, så nå "väder är de ju inte direkt"
Godaste glassmaken? Gammeldags vanilj och en speciell jordgubbsglass..
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Njäe jag vet inte.
Sover du tungt? Nej.
Drömmer du mardrömmar? Mest konstiga och förvirrade drömmar.
Trivs du med ditt jobb? Jorå, inget drömjobb direkt men det duger.
Favoritklädsel? Mysbrallor och en tröja.
Favoritlåt just nu? Don't fear the reaper
Vad ser du om du tittar till höger? Tomas som ligger under en filt i soffan och kikar på tv.
Vad gör dig glad just nu? Hm... bra fråga.
Vad ska du göra härnäst? Funderar på att åka bort till gymmet.
Höger el vänsterhänt? Höger
Humör just nu? Sådär..
Favoritgodis? Oj.. sånna där blå soda flaskor!
Kläder just nu? Mina favorit byxor (svarta H&M) och en grå tröja.
Sommarplaner? Inga alls
Hur många kuddar sover du med? 2
Morgon eller nattmänniska? Hmm... Jag är alltid trött.
Vad är viktigast för dig? Min familj.
Är du kittlig? Ibland, beror på vad jag är på för humör..
Snarkar du? Om jag är förkyld så gör ja det.
Stjärntecken? Fiskarna
Äckligaste insekten? Fjäril och trollslända
Stökigt el välstädat? Mittemellan
Vad längtar du mest efter just nu? Sommar
Nämn något som gjorde dig glad igår: Personerna runt omkring mig.
Vad gjorde du kl 08 i morse? Sov, som en stock!
Vad gjorde du för 15 min sedan? Eldade
Det sista du sa högt? jag ska.. Om 2 minuter!
Det senaste någon sa till dig: Gå å plugga med dig nu!
Vad har du druckit idag? Proviva mango och Baileys.
Vad var det senaste du åt? Makaronstuvning
Vad var det senaste du köpte? Glass. Och cigg till pappa.
Vad är det för färg på din ytterdörr? Vit.
Vad är det för väder hos dig nu? Hm, molnigt tror jag? Är ju mörkt ute
Godaste glassmaken? Vanilj
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Inte kärlek, det krävs mer för det men förälskelse kanske
Sover du tungt? Ohjaa
Drömmer du mardrömmar? Ibland
Trivs du med ditt jobb? Absolut! :)
Favoritklädsel? Leggings och något snyggt linne
Favoritlåt just nu? Oj, kan inte svara på det, finns många bra!
Vad ser du om du tittar till höger? Gooodis haha!
Vad gör dig glad just nu? Att det inte är många timmar kvar tills sova dax! Haha tröött tjej
Vad ska du göra härnäst? Plugga lite, kolla på någon film
Höger el vänsterhänt? Höger
Humör just nu? Neutralt
Favoritgodis? Choklad
Kläder just nu? Mjukisbyxor å en tröja
Sommarplaner? Jobba, plugga, pressa i solen och åka utomlands
Hur många kuddar sover du med? 3
Morgon eller nattmänniska? Natt.
Vad är viktigast för dig? Min familj, mina vänner, djuren och att få en bra utbildning å fina framtidsutsikter.
Är du kittlig? Haha, tyvärr
Snarkar du? Nej
Stjärntecken? Våg
Äckligaste insekten? Getingar, bara för att dom älskar att sticka just mig. Även hamnat i ett jordgetingbo haha
Stökigt el välstädat? Välstädat
Vad längtar du mest efter just nu? Sommar

Sunny daaay!

As gött väder idag! Kom nyss hem från stallet. Blev dock att rida inne i manegen idag, tråkigt eftersom det var kanonväder men dem höll på och fixade o försöka få igång den nya traktorn i padocken, så de var brummande å bankande. Hade knappast gått å rida där så pigg han var eftersom jag inte ridit på 2 dagar. :)

Igår var en chill dag, jobb 7.30-16, åkte till stallet direkt efter och mockade, bytte vatten i hagen, fyllde höpåsarna och fixxade alla matspänner. Åkte hem å åt, tbx till stallet tänkte rida men blev inte så å sen plugg hela kvällen..
Idag tog jag sovmorgon.. SKÖNT. Kom nyss hem från stallet, ska fixxa mat å käka nu sedan städa med mammi♥ Efter det ska jag hjälpa pappa att elda lite ute sen blir de plugg all day. Har MYCKET plugg att fixxa.. mååste orka! :p
Söting bilder från idag <3

Epic


Torsdag

Tjallaah! Hoppas ni haft en bra dag goingar. Min dag har inte varit så.. annorlunda. Jobbet, stallet o nu plugga, som en helt vanlig dag typ. Eller jo! Jag har solat idag, lite omväxling ;) Fast det brukar jag iförsej oxå göra, haha ^^,
Idag blev de ingen ridning, kände inte för det, tappat suget :( Ska rida imorgon, hoppas det är fint väder så att man får en go-go sommarfeeling, as bra att hoppa upp på hästen å göra ett goo pass, sådär gött så de ska brännas i magmusklerna, trimma! :)
Får väl se hur det blir! Först är det iaf jobb 7.30-16 som gäller.

Dag 8 - En bild på någon jag saknar


2012. Ladies... I think it's time to switch roles

Girl go ahead and be just like em'. Go run the streets just like em'. Come home late say sleey like em'. Creep like em', front with ya friends act hard when you're with em', like em'.
Keep a straight face when ya tell a lie, always keep an air-tight alibi.
Keep him in the dark, what he don't know won't break his heart.
Yee, I wich we could swich up the roles, and I could be that.
Tell you I love you but when you call I never get back.
Would you ask them questions like me? Like where you be at?
Cause I'm out 4 in the morning, on the corner rolling, doing my own things
So what if I had a thing on the side? Made you cry?
Would the rules change up or would they still apply?
If I played you like a toy?
Someimes I wish I could act like a boy.
Girl go ahead and be just like em', go run the streets just like em'.
Come home late say sleep like em'.
Creep like em', front with ya friends act hard when you're with em', like em'.
Keep a straight face when ya tell a lie, always keep an air-tight alibi.
Keep him in the dark, what he don't know won't break his heart.

Ye, wish we could swich up the roles, and I could be that.
Tell you I love you but when you call I never get back.
Would you ask them questions like me? Like where you be at?
Cause I'm out 4 in the morning, on the corner rolling, doing my own things

So, what if I had a thing on the side? Made you cry?
Would the rules change up or would they still apply?
If I played you like a toy?
Sometimes I wish I could act like a boy.



Hahahaha döör lite.. Detta är sååå jag!


Dag 7 - Några bilder på mig när jag var liten

Say whaaat? Hur kunde jag ha så rakt hår när jag va liten men lockigt nu? :o

Godmorgon!

Usch mår inte alls bra idag :( Ska gå ut en liten promenad med hunden strax, kanske känner mig lite piggare efter det. Idag ska jag plugga all day.. Verkligen hela dagen behöver verkligen ligga i nu, stress! Ska jobba imorgon och fredag, chill me pengar. Får inte bli sjuk lixom :)
Iförrgår när jag kom till stallet möttes jag av synen av 2 hästar på gödselstacken.. Trodde jag såg i syne haha! Nej minsann, dem har lärt sig hur man öppnar skrittmaskinen.. busar

Twisted

So since I'm not your everything, how about I'll be nothing? Nothing at all to you.
Baby I won't shed a tear for you, I won't lose a wink of sleep.
'Cause the truth of the matter is, replacing you is so easy :)
(So don't you ever for a second get to thinkin' you're irreplaceable)



Leker med Isabel =)


Tisdag!

Hej!
Hoppas allt är bra idag med alla därute även fast vädret är tråkigt..! Det hindrar inte mig iaf ;)
Just nu tvättar jag, ska försöka hinna med en till tvätt + städa rummet lite innan jag åker till stallet.
Eftersom att det är sånt äckelväder idag så blir det inte att rida ut som jag hade tänkt mig, får bli ett pass i manegen! :D Sedan ska jag va med Isabel bby och på kvällen blir det plugg.
Det momentet jag läser nu föressten är Introduktion till religionspsykologi och jungiansk psykologi. Vi har 6 böcker att läsa, 5 seminarieuppgifter och en hemtenta, så jag har att göra iallafall ;)


Världens mysigaste hund ♥

If tears could build a stairway and memories a lane, I'd walk right up to heaven and bring you home again.


What doesn't kill you only makes you stronger, so when you think you're hurting me, you're only helping me last longer.

Igår var det full rulle hela dagen. Började med att gå upp 7.30, åkte till stallet och gav hästarna mat, fixxade allting och red. Gick sådärbra. Var hemma runt 12 tiden, duschade, fixxade mig och åt frukost osv sedan åkte jag tilt jobbet. Joba 14.30-22. Helt okej, förutom att jag fick världens hosta å ont i halsen. Är lite bättre idag iallafall, phu, för tänker då fan inte bli sjuk! :)
Idag blir det plugga all day + stallet då. Har en hemtenta tills nästa vecka + högskoleprovet, whoop.

Do you wanna be a king? Then treat her like a queen.

Nu blir de sängen, fan va trött jag är. Skulle egentligen jobbat kväll men blev inte så å skulle egentligen gjort en annan sak men blev inte så. Gud vad allt ska inte bli idag. Men trött ska jag tydligen bli, det passar nog bra.. Ska upp 7.30 å ge hästarna mat å sedan rida, behöver liite mer kraft just nu alltså. Blää..
Såhääääär trött är jag just nu, orkar ej

I regret nothing; I do what my heart tells me to do


Dag 6 - Det här hade jag på mig idag ( outfit bild)

+ leggins

Tortyr, all day

No pido que todos los días sean de sol
No pido que todos los viernes sean de fiesta
Tampoco te pido que vuelvas rogando perdón
Si lloras con los ojos secos y hablando de ella
Ay amor me duele tanto
Me duele tanto
Que te fueras sin decir a dónde
Ay amor, fue una tortura perderte
Yo se que no he sido un santo
Pero lo puedo arreglar amor
No solo de pan vive el hombre
Y no de excusas vivo yo
Sólo de errores se aprende
Y hoy sé que es tuyo mi corazón
Mejor te guardas todo eso
A otro perro con ese hueso
Y nos decimos adiós
No puedo pedir que el invierno perdone a un rosal
No puedo pedir a los olmos que entreguen peras
No puedo pedirle lo eterno a un simple mortal
Y andar arrojando a los cerdos miles de perlas
Ay amor me duele tanto me duele tanto
Que no creas más en mis promesas
Ay amor es una tortura perderte
[ From : http://www.elyrics.net/read/s/shakira-lyrics/la-tortura-lyrics.html ]
Yo sé que no he sido un santo
Pero lo puedo arreglar amor
No sólo de pan vive el hombre
Y no de excusas vivo yo
Sólo de errores se aprende
Y hoy sé que es tuyo mi corazón
Mejor te guardas todo eso
A otro perro con ese hueso
Y nos decimos adiós
(Ay dame dame damelo)
No te bajes, no te bajes
Oye negrita mira, no te rajes
De lunes a viernes tienes mi amor
Déjame el sábado a mi que es mejor
Oye mi negra no me castigues más
Porque allá afuera sin ti no tengo paz
Soy como el ave que vuelve a su nido
Yo se que no he sido un santo
Y es que no estoy hecho de cartón
No sólo de pan vive el hombre
Y no de excusas vivo yo
Sólo de errores se aprende
Y hoy sé que es tuyo mi corazón
Ay, ay, ay, ay, ay, ay
Ay, todo lo que he hecho por tí
Fue una tortura perderte
Y me duele tanto que sea así
Sigue llorando perdón
Yo, yo, no voy a llorar hoy por tí
Ay amor me duele tanto. Me duele tanto. Que te fueras sin decir a dónde. Ay amor, fue una tortura perderte.



När jag stänger mina ögon uppstår en annan väderlek..

Ibland så saknar jag dig, då jag tänker på de få fina minnen vi delar.
Men ibland så känns det som att mina minnen är svårt skadade.
Men jag tänker vara glad ändå, livet leker när solen skiner.
Men är jag stänger mina ögon uppstår en annan väderlek.

Plugg, plugg plugg

Tur att vi har så moderna böcker.... fml

Stalltime!

Hoppas han är bättre i benet så jag kan rida idag! :)

random thought: have you ever wondered if your dollar bill has been in a strippers ass or not?

Hahahaha.. Omg, kommer aldirg kunna leva normalt efter jag såg denna..

Lets play truth or dare. Truth, you tell me how you feel. Dare, you prove it.

Tjenna! Okej en sak först bara, jag SKA börja blogga lite mera, känns som att det är lite fattigt med inlägg just nu men ah, nu kör vi!
Igårdagen var sjukt fin! Soligt å jätte skönt väder! Åkte till stallet runt 11 och tänkte rida men han var varm i bakbenet och vilade på det, så släppte han lite i manegen för att kolla om han var halt men nej ingen hälta. Phu..! Så han fick gå i hagen istället. Sedan åkte jag hem till Regina. Åt kladdkaka (as smarrig för övrigt) drack te och sedan blev de cola och de nya asgoda ballerina kakorna.. Yummi! Avslutade dagen med att kolla på Greys Anatomy innan jag åkte hem. Kollad epå Criminal Minds hemma, asså jag älskar det programmet, kan kolla på hur många avsnitt som helst utan att tröttna! Säsongsstart idag btw kl 9 om ni ville veta ;)

You're a wreck, you get so upset. You ruin everything the first chance you get

ÄLSKA vädret vi haft idag! Helt underbart, mer sånt tack, vart man nu kan beställa det! :) Städade lite här hemma och tvättade innan jag åkte till stallet. Red i padocken, gick bra men han var liite okoncentrerad och stel men det gick bra iallafall. Testade mitt nya Pessoa Schabrak idag, som dessvärre var för stort.
Någon som vill köpa?
Nypris 499:- Mittpris 200 :- Bild finns på FB
Min säärlek!

I thought you took my breath away, but then I realized it was your bullshit that suffocated me.

And.. Do you know why that suffocated me? Because I'm allergic to bullshit.

When I'm not chasing demons,
there's demons chasing me.

Denna beskriver min lördag och söndag haha!
I fredags var vi ute och firade Isabel. Förade lite hemma hos mig innan vi mötte upp dom andra på bryggeriet.
De va ja, Isabel, Rami, Marcus, Johan, Sam, Jonte, Maria och Tess, askul hade vi :)
I lördags gav ja hästarna mat kl 3, å sen bara ta de lugnt hela dagen.
Igår gick jag upp 7 för att åka å fodra hästarna rida å sedan tog det ännu mer lugnt

They say an eye for an eye, we both lose our sight. But what ever happened to two wrongs not making a right?


Dag 5 - Det här finns i min väska

Suddiga bilder jag vet, men orkade inte ta nya när jag lagt in dom och så detta
Men detta är vad som finns i min väska just nu :)
- Spegel
- Värktabletter
- Koffeintabletter
- Läppstift
- Handsprit
- Handkräm
- Plånbok
- Godis
+ min almenacka

Säljer en sadel nu, om någon vill ha haha :)

http://www.bukefalos.com/r/showentry.php?e=231263

Lite frågor!

Namn: Caroline
Ålder: 20
Längd: 163
Sko-storlek: 37
Född: I Göteborg
Bor: Göteborg
Gör just nu: Svarar på dessa frågor och äter frukost
Civilstatus: Singel

Allmänna frågor:
Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Envis, snäll, omtänksam
Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: Envis, kort stubin, ger aldrig upp (kan vara väldigt dåligt i vissa sammanhang)

Vad är du rädd för: Mörker, höjder, hajar, människor
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: Oh, måste man välja en sak? :)
Det roligaste jobbet du haft/har: Det jag har nu, äldreomsorg
Har du körkort och egen bil: Yesbox
När tod du ditt körkort: Snart 2 år sedan
När grät du senast: Minns inte
När skrattade du senast: igår
Vem åkte du bil med sist: Mamma
Vem åt du mat med sist: Mig själv, just nu
Vem sov du hos sist: Gillar inte att sova hos andra, tror det var Jack faktiskt
Vem sov hos dig sist: Hemligt :)
Vad var du rädd för när du var liten: höjder.. kommer inte på något mer faktiskt! Såna mytsagor om odjur å så man trodde fanns på riktit oxxå..
Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Veterinär, ridskolelärare
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Inte e aning, ett antal ggr
Värsta smärtan du råkat ut för: Ojdå, vet faktiskt inte för alla saker som gör jävligt ont gör ju ont på olika sätt.. Men kan säga att de va inte skönt att ha inflammation i svanskotan, varje rörelse stack till som 100 knivar. Sen har man ju flögit av hästen å fått ont.. Men den influensan jag hade gjorde ont, däckade av smärtan typ haha
Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: familjen, vännerna, min hund och häst
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Folk som sårar
Har du någonsin sportat: Gymnastik, Balett, Ridning, Dans
Någon du ser upp till: Ingen tror ja
Vad finns alltid i din handväska: Plånbok, tabletter,

Har du varit utomlands någon gång: Ja
Vilken plats var finast: Mallorca
Största stad/städer du varit i: Vet faktiskt inte

Lite mer personliga frågor:
Har du någonsin tagit eller provat droger: nejj
Rökt: ja
Snusat: ja
Druckit: ja
Har du piercing eller tatuering: 6 piercingar
Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Snygg, omtänksam, kärleksfull, sätta mei i centrum och lättsam
Finaste komplimang du fått: Många
Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: ja
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Haha skojja inte så.. ja!!
Har du någonsin fejkat en orgasm: det du.
Hur många sex-partners har du haft: det du.

Antingen-eller-frågor:
Storstad eller landet: Landet
Hamburgare eller pizza: pizza
Kött eller fisk: Helst inget av det.. Men kött
Hund eller katt: hund
Aftonbladet eller expressen: aftonbladet
McDonalds eller BurgerKing: Kan inte välja :)
Center eller Plopp: Plopp
Vin eller Öl: Öl
Charter- eller skidsemester: charter
Sverige eller Utomlandts: Utomlands
Sport eller nyheter: nyheter
Hockey eller fotboll: fotboll
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: mörkhåriga
Sommar eller vinter: sommar
Vår eller höst: vår
Flyg eller tåg: tåg
Bil eller buss: bil

The world will never ever be the same and you're to blame.


Dag 4 - Bild på hur mitt rum ser ut just nu


Ullared!

Har vart i Ullared med mamma hela dagen. Hittade en hel del! Orkar inte skriva allt för e mke saker, men mest behövligheter :) Nu röjer ja upp på mitt rum, intressant va man kan hitta, hittade nyss en 500 lapp, hallååå? Asså jag menar HALLÅ, vem glömmer att man har en 500 lapp lixom? Va e de för fel på mig haha orker eeeej..
Haha ser ut som att ja skelar på bilden, inte okeey!

The things we left unsaid, are only taking space up in our head.

Jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig Jag hatar dig.




Du har delat på mitt hjärta o nu står det på kant.

Baby, tänk på alla dagar jag var din, tänker på alla gånger som du låg tätt intill mig.
Med dig vid min sida, dammniitt, jag saknar dig..
men jag kan nog aldrig mera ta tillbaka dig.

Finns det någon gud, så vart i helvete skulle du tro han är?

Haha, en sak. Gud finns inte, inte den allsmärktige och barmhärtighet. Okej visst, en gud kanske har funnits, men någon glömde rapportera till oss den dagen då djävulen störtade honom och tog över tronen, right? :)
För jag undrar då fan om detta är "våran vänlige snälla" guds vilja .. Fukk that, okej om gud finns nu kanske jag hamnar i helvetet efter detta, men det gör inget, för ingenting kan vara värre än denna skapelsen vi lever i :)

Love is like fire, you know it hurts. But you play with it anyway

Go dag! Red ute i padocken i det finfina vädret idag! Gick kanonbra :) Fast lite svårt då de ligger så mycket bröte osv i paddocken nu efter vintern. Hästlastbilen står mitt i. Massa hinderstöd å bommar i högar och ledningarna som lamporna hänger på har åkt ner lite. Men red på volten å gick bra! När vi skulle hem satt vi fast på gråbovägen i närmare 30 min då det var en röd volvo som åkt av vägen och rakt in i en stolpe på 70 väg. Massa ambulanser, brandbilar å poliser osv å 2 ambulanser åkte från platsen me blåljus osv.. Man får ont i magen av sånt, hoppas de inte blev för allvarligt skadade bara.. Bilen var kvaddad och hörde att de fick skära upp taket på bilen.. Menmen!
Nu ska jag fixxa mig å sedan hem till Maria å föra lite innan vi drar ut, whoop!

I hope life isn’t a big joke, because I don’t get it.

Trött, helt slut. Övertrött, pannkaka rakt ner i sängen nu. Jobbat idag, åkte sent hem från jobbet. Fixxade med massa pappersarbete osv.. Sen föreläsning och plugg plugg plugg. Efter jobbet är jag fysiskt trött, slut i kroppen. Efter plugget är jag psykiskt trött, slut i huvudet.. Matchande? Eh jaa, om man ska sova, inte om man måste fortsätta. Ironiskt ändå hehe, fysiskt trött efter att jobbat me kroppen (lät fel haha) och psykiskt trött efter att ha pluggat psykologi haha, i geeet it! Ibland orkar jag inte mer, men gör det ändå, är självgående, bara gör lixom. Utbildning är A och O, enligt mig kommer man ingenstanns annars, iaf inte om man har mål i livet som varje människa borde ha, annars är man inte vettig. Och jobba för att tjäna fett me egna cash å betala för sig, precis de man vill. Smygogillar lata folk.. Men fan va jag älskar det. Puschar mig själv till sista gränsen, världens bästa känsla, då älskar jag mina koffeintabletter, för då kommer en till gräns jag inte hade innan. Men den gränsen har jag passerat nu, hej min ääälskade säng, har längtat å saknat å nu blir vi ääättt!
NATTINATT BABES! Nu ska jag sova så in i helvete haha..

Minnen del.2


Minnen..


Sunny day!

Är hemma på rasten och släpper ut min hund, för hon är ensam hemma 8-16 idag, förutom nu då x) Ska åka tillbaka till jobbet om en liiiten stund, bara 4 timmar kvar nu sedan helg!!
BTW jääävlarihäälvete va gött väder! Hej våren! :)

Ahmaagad, snakebites

Okej, en sak, snakebites är det SNYGGASTE som finns, spec på killar, aaanomnom, yammi :* ♥
Raaandom bilder tagna från google.se

Trött..

Dagen började kl 6 idag, upp släppa ut hunden ge henne mat osv.. Fixxa mei + äta, åkte hemifrån 6.45 mot jobbet. Jobbade till 15 idag, gick jättebra och härligt väder som fan var de vart! :) Efter jobbet åka hem byta om sen stallet. Red i 45 min idag, gick jättebra men känner att han är svag i gallopen, blir att fokusera varje ridpass på att stärka den, med massa olika övningar härdanefter. Efter stallet äta, fixxa lite hemma duscha å nu ska jag plugga 2 timmar innnan jag ska sova ;)
Sen blir de sova 6 timmar, och exakt samma visa imorgon som idag^^ Jobba, stallet, plugga! Men fy vad jag älskar det..! ;)

RSS 2.0