I hope when you see my name, my face, anything that reminds you of me, your heart drops & I hope it breaks just a little. Karma's coming, just wait.

I loved you. Fuck it, i still do. 'Cause love never dies, but I can kill you

Trots att drömmen om att alltid ha dig, gick i kras. Vill jag tacka dig för allt du gav, men inte fick tillbaks.

Startade dagen med stallet, skönt att komma igång lite ;) Tanken var att jag skulle rida ut men kände hur pigg han var så blev ett pass i manegen, inget speciellt mest bara försöka få han att lyssna å lugna sig för han var verkligen hyyyyper pigg! :O
Åkte sedan till centralbiblioteket och lånade en kursbok, sedan till 3 hästar, köpte hästmat o lite saker :) Efter det var ja med världens bästa Isabel ♥

Drömanalys

Tänkte göra en lite annorlunda sak i bloggen idag till er, något som jag faktiskt aldrig trodde att jag skulle göra.. Jag ska faktiskt analysera och reflektera över en av mina drömmar och dela med mig mitt tankesätt ;) Drömmar är kopplade till det omedvetna och det omedvetna är kopplat till själen.

Jag tänkte dela med mig av en dröm som faktiskt skrämde mig lite, nu i efterhand förstår jag varför, att det inte var själva drömmen som gav mig den känslan, utan faktiskt innebörden, mitt omedvetna spökade lite med mig här.. Men iallafall till drömmen nu =)

Jag och min familj, även min hund trixie är inne i någon slags affär, en livsmedelsaffär men vi har blockerat alla dörrar och låst alla fönster. Jag vet inte hur eller varför vi är här inne jag har bara känslan av att en stor fara väntar utanför. Precis som svart och vitt. Här inne var det frid och fröjd men utanför var något som jag inte kände till, något oidentifierbart. En slags dragkraft på motsatt sätt som sköt ifrån utifrån polen istället för att dra sig till magnetfältet. som minus mot minus eller plus mot plus. Det var verkligen! förbjudet där ute. Helt plötsligt så står det en man utanför. Han säger att faran är som bortblåst och vi kan komma ut nu. När vi går ut på den okända marken förvinner mannen. Det enda vi ser är massa afrikaner som hysteriskt trummar på sina trummor och dansar livliga dansar, dem bär masker. Vi fortsätter framåt och jag ser nu att min hund har tagit form av en mänsklig gestalt, en liten pojke på kanske 10 år. En sor förvirring uppstår och jag kolar runt omkring mig. När jag kollar mot pojken igen står det en man och håller fast honom. Han säger "mot flickan kan jag iallafall visa nåd" också hugger han pojken uppifrån rakt ner i huvudet med en kniv, 8 hugg innan han släpper honom. Vi springer in i affären igen, pojken lever fortfarande (konstigt nog) och väl innanför portarna byter han skepnad och blir till min hund igen. Hon ligger och skakar några gånger innan hon dör. En oändligt lidelsefull sorg uppstår. Det var som om änglarna grät och djävlarna föll.

" Jag ser drömmen som ett budskap från både verkligheten och mitt känslomässiga tillstånd. Om vi först tar upp det där med att min hund byter skepnad, så gör hon det 2 gånger precis vid portarna, vilket symboliserar att själva porten är gränsen till gott och ont. Där inne är hon en hund och jag känner mig trygg med stället och hon har sin vanliga skepnad, min familj är där och det käns betryggande. Alltså är detta stället ett tecken på den situation jag befinner mig i när jag känner mig okej i vaket tillstånd. Utanför portarna är det främmande mark, det kan i verkliga livet symbolisera sinnestillstådet jag är i när jag känner mig sviken, förvirrad, sårad osv. Det är ett ett sinnestillstånd där jag känner skillnaden att leva. Såfort vi går utanför antar Trixie mänsklig gestalt, vilket gör henne sårbar. Detta betyder alltså att I den främmande världen för mig ser jag henne som en mänsklig gestalt. Hon är en tröst igenom mina svåra tider och har faktiskt hjälpt mig igenom dem. Hon blir sårbar i min sårabara verklighet. Afrikanerna utanför härstammar i min dröm ifrån C.G Jungs bok "Mitt liv, mina tankar, mina drömmar" Som jag hade läst kvällen innan och då var han på resa i afrika. När dem var i en by var allt främmande och när afrikanerna började dansa häftiga danser med spjut och vapen kändes det för Jung otryggt och han ville få dem att sluta. I min dröm symboliserar alltså afrikanerna att vi borde stanna, en farlig tanke väntar om ni går förbi oss, vilket också hände när mannen dök upp och hugg pojken. Att det var en man som stod där med kniven är ett tecken på att jag är rädd för att bli sviken igen, att någon man ska "hugga mig i ryggen" men eftersom jag är så långt ifrån så hugger han pojken i huvudet. Alltså är hans avsikt i min dröm att döda mina tankar och det som pågår i mitt huvud. Trixie är en parallell till mig. Jag står bara och kollar på men det är mig det handlar om. Jag måste döda mina känslor och lätta på trycket. Eftersom att han försöker döda pojken. Allt detta som händer på den främmande marken analyserar jag på detta sättet. Men sedan när vi kommer in i affären igen antar Trixie sin vanliga hundform och då har det ingenting med mitt sinne att göra. Utan där uppstår sorgen och ensamheten som jag kommer känna om hon skulle dö på riktigt, antagligen är detta någonting jag är rädd för och har gått och tänkt på mycket. "




Dag 3 - Bloggar som jag följer

Stora bloggar
http://www.kissies.se/
http://werun.nyheter24.se/desireenilsson/
http://www.paow.se/
http://hugorosas.se/
http://werun.nyheter24.se/isabelles/
Hästbloggar
http://isabellanilsson.devote.se/
http://linnolsson.se/
http://nellieberntsson.se/
http://tavlingsryttaren.se/
http://showjumper.se/
Vänners bloggar
http://liiindblom.blogg.se/
http://chilenitaaa.blogg.se/
http://duperia.blogg.se/
http://thereselippens.blogspot.com/

Dag 2 - Varför började jag blogga?

Jag började blogga för ganska längesedan.. Har bloggat från och till under flera år. Varför jag skaffade en blogg för första gången minns jag inte, men antar att det var för att jag ansåg det som en rolig grej :) Under tiden har jag tröttnat och sedan fått något "go" i mig och börja bloggat igen. Har ju även bloggat med Isabel, mest för att få upp en ganska stor blogg. Första gången gick det kanonbra, hade allt ifrån 70- 300 läsare om dagen, ändå bloggade vi bara i några få månader. Denna gången tröttnade vi efter några veckor och läsartalet låg på ca 100 unika om dagen. Började med denna blogge för att jag vill skriva, skriva det som faller mig in och göra det för min egen skull, bryr mig inte vilka som läser eller hur många, tycker bara det är roligt att blogga :)

Gåådmåårning änna!

Min mobil hade dött under natten? Så hade typ 10 missade samtal när jag vaknade.. Måste va bättre på att ladda den ;) Iaf så börjar jag lite tidigare idag, börjar kl 1.. Lite extra timmar skadar aldrig :D
-
Förra veckan var jag på gbghs 2 dagar! Torsdag och Lördag, finfint :) På torsdagen köpte jag en padd under sadeln, stigbyglar, stigläder och ett glittrigt pannband från Kyro :) Allt gick på  1700 kr ungefär.
På lördagen köpte jag en Kingsland jacka som kostar 1400 kr men det var lite rea på den, as bra köp! Har allltid velat ha den ljusblåa eller mörkblå, så då blev det den ljusblå! :)
Och just det, har även klippt av mitt hår en bit haha :)

I don't exactly hate you, but if you were on fire and i had water, i'd drink it.


Dag 1 - En nytagen bild + tio fakta saker.

♦ Jag har gett mig fan på att jag SKA komma in på psykologprogrammet
♦ Om jag dock efter mycket om och men inte lyckas ska jag fortsätta där jag är och bli beteendevetare
♦ Om jag kommer in på Psykologprogrammet måste jag flytta långt och lämna allt här, det skrämmer mig lite
♦ Jag har alltid för höga krav på mig själv och allt jag gör, känner mig därför aldrig riktigt nöjd och tror alltid att jag hade kunnat prestera lite bättre även om jag gör mitt bästa
♦ Tror alltid det värsta. Jag är för paranoid och absolut inte naiv. Behöver bli mer naiv och mindre paranoid.
♦ Jag har börjat se på folk på ett mer analyserande sätt sedan jag började läsa beteendevetenskap.
Ibland kan jag komma på mig själv att jag sitter och "utreder" mig själv och har tankar om att ibland vilja "utreda och forska" i andras omedvetna när vissa saker händer.
♦ När jag blir äldre vill jag bo utomlands i några år
♦ Min hund är det absolut bästa i mitt liv just nu, trodde inte ett djur kunde få SÅN stor betydelse.
♦ Jag har alltid trott att jag inte kommer få några barn, blev spådd och jag kommer tydligen få 1 kanske 2 barn haha ;D Och lugn lugn, är inte gravid nu så världen kommer alltså inte gå under 2012 ;)
♦ Jag tycker om mitt liv så som det är just nu, jobb, plugg och ridning. Jag trivs bra i att styra upp mitt liv så som jag vill ha det och behöver absolut ingen pojkvän, trivs bra som singel. Bara tanken att bli beroende av någon eller att någon klistrar sig fast vid mig är en skrämmande tanke just nu xD Har mina planer och vill inte ändra på dem för någon i hela världen.

Hittade denna på min kusins blogg, så kör igång med dag 1 ikväll :)

Dag 1 - En nytagen bild + tio fakta saker.

Dag 2 - Varför började jag blogga?

Dag 3 - Bloggar som jag följer

Dag 4 - Bild på hur mitt rum ser ut just nu

Dag 5 - Det här finns i min väska

Dag 6 - Det här hade jag på mig idag ( outfit bild)

Dag 7 - Några bilder på mig när jag var liten

Dag 8 - En bild på någon jag saknar

Dag 9 - Detta är jag beroende av

Dag 10 - Mitt favoritprogram och varför

Dag 11 - Tio filmer jag rekomenderar

Dag 12 - Ett kort på min data

Dag 13 - Bild på sminket jag brukar använda

Dag 14 - Här handlar jag helst

Dag 15 - Fem saknar jag vill göra innan jag fyllt 30

Dag 16 - Det här längtar jag efter


Gööd Mårningen

Men så var det inte så! :P Vaknade kl 2 inatt vips, spydde, trevligt värre. Vaknade från och till hela natten och mådde illa så va svin trött på morgonen. Sov till kl 12 då jag fick tvinga mig upp för att min hund var uttråkad och sprang i cirklar på min säng och hoppade över mitt huvud hela tiden haha, damphund!
Nu ser dagen ut som så att jag ska vila tills kl 3, upp käka något sedan åka till stallet och rida. Blir samma övningar som igår men ska lägga till ett litet krysshinder som jag ska hoppa på volten i båda varven :) Efter de blir dte hem, städa och plugga, blev aldrig något plugg igår! (a)



'Cause love never dies, but it can kill you

She's a wild one, she was born to run. She's never stopped for anyone and she's always lived in the moment. She's not the kinda girl that falls in love or makes plans. But with you, boy, she did.
"She's a wild one, she was born to run. She's never stopped for anyone and she's always lived in the moment. She's not the kinda girl that falls in love or makes plans. But with you, boy, she did."

Ω

I say you should live a little and take a risk. A risk like me

Snygg skugga i halva fejjan.. meeen..
Underbart väder idag ju! Vaknade upp mysigtpysigt, åkte till stallet och gav hästarna lunch vid 3 och red efter det. Starlight gick kanon idag! Lite okoncentrerad men det gick bra ändå :) Blev trav och galopp bommar idag :) Har även vart ute och gått med min överpigga hund, nu blire duschen å sen plugga!

The word I'm looking for is karma and it's spelled k-a-r-m-a

Congratulations! You won. I have finally stopped trying. You are out of my life. Probably forever. But just remember, that when you realize that you lost me, it was your fault. Don't you dare try and pin this on me. I have done my fair share of messing up, but this one, it's not my fault whatsoever.. '

And just like it I blow that shit, Cause bitch, I'm the bomb like Tick tick tick..

Pluggar som saatan, de e rätt jobbigt att läsa böcker som typ är skrivna med en orms blod från stenåldern och dessutom i runor, det är precis lika IQ befriad som jag känner mig när jag läser dessa böcker. Inte att jag inte fattar innebörden, utan språket som används, gammalt språk ..
Men iallafall, var med Trixie hos Vet idag och hon fick sin 1 års vaccination stackars tjejen skrek, asså typ som en rädd fågel haha, min lilla mes <3
Starlight gick för övrigt KANON fint idag, så jävla skönt! Och jag <3<3<3<3 min nya sadel va bra man sitter i den
Sääärlek
Nu ska jag plugga tills mitt huvud ramlar av, sen ska kroppen sova och huvudet fortsätta plugga hela natten, deal! Imorgon blir det GBGHS, fett najs

Keep your head high and your middle finger higher.

I've been to hell and back. I spill shit, trip, and embarrass myself. I can't just flutter my eyes and get that boy. My life is messed up. I've been through more shit than you see on TV. Nobody's perfect. I've been lied to, cheated on, and had my heart stolen. I've fucked up, fucked people up, and been fucked up. But every hit was worth it, because I felt it. I knew it was real. Life is real, and I'm living it wrong everyday. I'm fucking up royally and doing everything opposite. But do I regret one thing? Never, because at one point, what I did was what I wanted and I got my fucking satisfaction. My life is mine and no stupid bitches or immature boys can fuck it up for me anymore. I'm the real deal and I'd love to see you try and fucking break me
I've been to hell and back. I spill shit, trip, and embarrass myself. I can't just flutter my eyes and get that boy. My life is messed up. I've been through more shit than you see on TV. Nobody's perfect. I've been lied to, cheated on, and had my heart stolen. I've fucked up, fucked people up, and been fucked up. But every hit was worth it, because I felt it. I knew it was real. Life is real, and I'm living it wrong everyday. I'm fucking up royally and doing everything opposite. But do I regret one thing? Never, because at one point, what I did was what I wanted and I got my fucking satisfaction. My life is mine and no stupid bitches or immature boys can fuck it up for me anymore. I'm the real deal and I'd love to see you try and fucking break me.



You'll find out that strength is all an illusion

Precis vart i stallet och ridit. Gick kanon men han kändes som en tick-tockande klocka. Tänkte gång på gång att nu exploderar han snart haha! Men det gick bra ;) Jobbat igår och idag men nu blir det inget mer jobb resten av veckan, har redan fullt upp! :D
Onsdag- Rida, vet med Trixie och vaccinera henne, åka å köpa hästfoder och sedan plugga.
Torsdag- Göteborg Horse Show och stallet.
Fredag- Salongen- färga+klippa håret, föreläsning i 3 timmar, rida och sedan plugga
Lördag- Göteborg Horseshow, stallet
Söndag- Rida, Ge hästarna lunch, pluggapluggaplugga så mycket jag hinner + skriva inlämning
Helt okey vecka! =)

Gnäll-humör

Känner mig som en riktig bitterfitta ikväll. Inte utåt men inom mig. Förbannar mig över allt runt omkring mig och lägger i smyg förbannelser över alla dumma saker, hoppas de slår in.
-
♦Hittar inte tillräckligt motivation till att plugga, inte så mycket som jag vill ha iallafall.
♦Stör mig enormt att jag inte får tag i en bok, hallå.. Måste ju läsa den innan jag skriver slutinlämningen i denna delkursen? Söck..
♦Folk som inte svarar på viktiga saker.
♦Måste fixxa en tid hos frisören, mitt hår e kaoz, de blonda e guldblondt å de svarta brunt. FULT!
♦Måste ringa vet. Å vaccinera min hund.
♦Det ser ut som att det var i mitt rum djävulen skapade helvetet, men har varken tid eller ork att städa.
♦Jag måste träna mer, men mitt arsle säger mig att sängen och en film är bekvämare.
♦Jag är sur för att jag är sur, orka va sur och orka bli sur för att man är sur?
Men en sak är iaf bra! Köpte en ny sadel idag! En  Passier Comet fs. Lycka!



Que sera sera, whatever will be will be.

Ändå ganska okej söndag har det varit! Har försökt ta det så lugnt som möjligt även om jag haft fullt upp. Kom hem från stallet runt 12 tiden, duscha osv å fixxa lite innan ja pluggar tills mamma kommer hem för att sedan åka till Allum och till min moster och hämta 2 dunkar med B-vitaminer till Starlight! :) På Allum köpte jag 3 nya näspiercingar, jag är ju ett jävla proffs på att råka tappa mina (a)
På kvällskvisten har jag pluggat ännu mera, fått inskickat iallafall en uppgift. Nu blir det att läsa läsa läsa! Har ju 6 böcker på flera hundra sidor att läsa ut. Jag ger mig själv 2 veckor. En bok har jag inte ens än. Den är utlånad överallt och går inte att köpa. Så fanns den i Borås så tänkte att jag skulle fjärrlåna, men neeej de ville den ****.. söta tanten på universitetsbiblioteket inte göra då den fann där redan, men ja? Den är utlånad! Hur ska jag då kunna låna den hade hon tänkt! Suck :s Blir att åka en sväng förbi där imorgon så dom får lösa detta åt mig tycker jag ;)

Härlig morgon

Startade dagen med att dra upp min morgontrötta hund ur bädden kl 7.30 och åka till stallet. Skulle egentligen ge dom lunch idag men bytte tjänst med en tjej i stallet så tog morgonfodringen idag! Är lite segt att gå upp vid den tiden men när man väl kommit iväg är det hur skönt som helst att ha allt klart på morgonen! :) Red även ett pass på 30 min i manegen, han var lite stel och det visade sig främst i galoppen och hö varv som vanligt. Testa även sadeln jag vill köpa för andra gången och tycker den är kanon, hoppas bara på att få köpa den nu då! :D
Nu ska jag plugga en stund och skicka in en uppgift, hoppas ni får en bra dag! :D
Längtar till våren/sommaren då man kan börja rida ute igen..
Å slippa all is, snö å ruskväder blä :(

Bitches spreading rumors."She did this and she did that." Well, she doesn't give a fuck. Now go spread that.


Show no weakness. The world will use it against you.

Vill man något så går det. Jag stör mig verkligen på folk som inte gör saker och ting endast pga lathet och sedan klagar som en stucken gris att livet är åt helvete, inga pengar, jobb ocv. Men gör något åt det då?
Vill man ha pengar- Jobba så mycket du kan
Vill man ha en bra utbildning- Plugga järnet
Vill man ha mycket pengar till framtiden- Spara så mycket det bara går
Vill man bli bra på något- Öva hela tiden
Vill du ha tid med något- Skapa tid! Det går alltid..
-
See, EASY, fattar inte vad det är med folk. Jag läser psykologi på högskolan, jobbar så mycket jag får/kan, övar inför högskoleprovet och har stallet varje dag och rider iallafall 4 dagar i veckan. Det är många bollar i luften och stressigt, men ändå inte mycket om man jämför med andra, och ändå inte lite om man jämför med vissa.
Det gäller att planera sina dagar. Vill du göra mycket saker så har du många bollar i luften hela tiden. Du kan inte sätta dig ner framför datorn innan du är klar med allt, då fastnar du där. Du kan inte sätta dig framför TV'n då blir du för slapp.
-
Det gäller att PRIORITERA saker rätt här i livet. Jag vill jobba och få pengar så jag kan köpa det jag vill och spara. Jag vill plugga psykologi. Jag vill göra högskoleprovet så jag kanske kommer in på själva programmet. Jag vill rida och vara i stallet, jag vill umgås med vänner och festa på lördagar. FUCK det finns ingen tid. Det finns 12 timmar om dagen minst = minst 84 timmar. Jag är rätt så säker att man hinner en del på dessa timmarna, om man bara anstränger sig och bestämmer sig för att de e slut på latheterna.
Visst är det jobbigt vissa dagar och man bara vill ge upp, de gäller att hålla huvudet högt och intala sig att vill man så går allting, det finns ingenting hä i världen jag inte kan klara av :)


"Trust no player, fear no bitch, give no pussy, and suck no dick. People play games, and are full of shit. Play the role and be the baddest bitch."


Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott! Har vart i stallet på morgonen, gett alla hästarna frukost mockat osv.. Sen när jag kom hem la jag mig och vila en liten stund å myste med Trixie! Nu blir det stallet igen och släppa ut vilden en stund i skrittmaskinen. Han var verkligen pigg igår, började hur lugnt som helst men sen när jag skulle galoppera ba drog han, tjatja, catch mee if u can typ. Piggelinponni :)

I think I'm afraid to be happy because whenever I get too happy, something bad always happens.

Lördag kväll, de flesta är väl ute å festar gärnet, eller som mina vänner, sätter klackarna i taket. Ikväll blir det plugg för min del.. Har en föreläsning på 3 timmar att gå igenom! Imorgon ska jag upp halv 8 å ge hästarna frukost, sen ska Starlight gå i skrittmaskinen imorgon, så ingen ridning för min del :)
Bilder från idag när vi var och hälsade på en bekant, hämtade en sadel jag tänkt köpa men som inte passade, självklart -.-
Letar efter dovhjortar, och jaa vi såg dom ;D

We don't talk anymore and I can`t understand why. It's like you gave me wings then told me it's illegal to fly.


Expect anything from anyone, the devil was once an angel.


I don't chase them, I replace them.

Mooorning! Helt sick va underbart väder det är idag! Gillas! :)
Ska strax dra på mig ridkläderna och bege mig till stallet, har bara ridit lugnt dessa dagar men idga blir det ett lite hårdare ridpass.
Sen blire att va med Sis♥

Nytt i garderoben!

Med dragkedja bak! :)

Don't say you miss me when it's your fault I'm gone.

Godmorgon! Har jobbat sön-tis, sköönt! Men känner mig lite halvkrasslig så ännu skönare att vara ledig idag faktiskt, fast hade inte haft något emot att jobba :)
Just nu håller jag på å tvättar, när de e klart ska jag ta en sväng till biblioteket och kolla om de har dem böckerna jag inte hittat inför skolan. Antingen finns dem inte eller så är dem sålda, sjukt störande..
Sen efter det blire stallet :)

RSS 2.0